Design District
 
  Εφελκυόμενες κατασκευές και ελαστικές εφελκυόμενες τέντες από την Tensis
  landscape design / outdoor elements
 
Added: 09 07 2013
 
  tags
 
efelkuomenes_kataskeues_tensis_1

Η ομάδα της Tensis αποτελείται από δομοστατικούς μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία σε έργα και χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και τα Αραβικά Εμιράτα.

Λειτουργεί ως “one stop design&construction company”, προσφέροντας πλήρεις και πρακτικές λύσεις ενώ αναλαμβάνει και συντονίζει όλες τις δραστηριότητες – από τη δημιουργική ιδέα μέχρι και την παράδοση της τελικής κατασκευής.

efelkuomenes_kataskeues_tensis_2

Οι εφελκυόµενες κατασκευές

Οι εφελκυόµενες δοµές είναι ''µηχανές''. Το αποτέλεσµα ενός καλού αρχιτεκτονικού και στατικού σχεδιασµού µιας εφελκυόµενης δοµής µπορεί να είναι εντυπωσιακό. Αν όµως οι δοµές αυτές αντιµετωπιστούν σαν µια τέντα, το αποτέλεσµα θα είναι απλά µια τέντα... Οι εφελκυόµενες δοµές προσφέρονται κατ 'εξοχήν για τη δηµιουργία ασυνήθιστων και µοναδικών οργανικών σχηµάτων µε περίπλοκη γεωµετρία, κάτι που τα συµβατικά υλικά κατασκευής αδυνατούν να παράγουν.

efelkuomenes_kataskeues_tensis_3

Μελέτη

Η ομάδα συγκεντρώνει εξειδικευμένες δεξιότητες πάνω στο στατικό σχεδιασμό ειδικών μεταλλικών & εφελκυόμενων κατασκευών, την ανέγερση και συντήρηση τους. Παρέχει μια ολοκληρωμένη και συνολική υπηρεσία σε συνεργασία με τον πελάτη και τον Αρχιτέκτονα του έργου.

Σχεδίαση

Σκοπός της ομάδας είναι να σχεδιάζει πρότυπες εφελκυόμενες δομές, όπως επίσης να υλοποιεί και να αναδεικνύει την ιδέα άλλων σχεδιαστών δημιουργώντας λύσεις που θα αποτελούν σημεία αναφοράς στο χώρο. Με την πολύχρονη εμπειρία μας μέσα στο χώρο των ελαφρών εφελκυόμενων δομών, έχουμε τη γνώση να συμβουλεύουμε τους συνεργατες μας για το πώς θα ενσωματώνεται η εφελκυόμενη δομή μέσα σε ένα ευρύτερο αρχιτεκτονικό πλαίσιο.

efelkuomones_elastikes_tentes_tensis_1

Ελαστικές εφελκυόμενες τέντες

Οι Ελαστικές Εφελκυόμενες Τέντες είναι μια επαναστατική καινοτομία στην βιομηχανία της εφήμερης σκίασης. Με το 100% αδιάβροχο ελαστικό ύφασμα τους και χρησιμοποιώντας τις αρχές μιας εφελκυόμενης δομής, δημιουργούν μια εντυπωσιακή και φουτουριστική μεταμόρφωση του χώρου που έχει τη δυνατότητα να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

efelkuomenes_elastikes_tentes_1

Ατμοσφαιρικό περιβάλλον

Οι Εφελκυόμενες Τέντες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, κάθε μορφής εδάφους καθώς επίσης και επάνω σε κτίρια. Μπορούν να προστατεύσουν από τα καιρικά φαινόμενα πληθώρα εκδηλώσεων όπως δεξιώσεις, συναυλίες, γάμους, πάρτυ, κλπ. αντικαθιστώντας σταδιακά τις παλαιού τύπου και μέτριας αισθητικής βαριές κατασκευές.

efelkuomenes_elastikes_tentes_2

Mεταμορφώστε το τοπίο

Εκτός από τις τυποποιημένες διαστάσεις η tensis σχεδιάζει και δημιουργεί εφελκυόμενες τέντες για κάθε είδους χώρο. Με δυνατότητα ενοικίασης, μίσθωσης και πώλησης ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη.

Η tensis μπορεί να καλύψει όλη την Ελληνική επικράτεια. Οι τέντες της tensis είναι διαθέσιμες σε λευκό, μαύρο, κόκκινο, μπεζ και γκρι-ασημί. Για οποιοδήποτε άλλο χρώμα απαιτείται απλά παραγγελία.

Η επιφάνειά τους μπορεί να παραχθεί με το σήμα και χρώμα οποιασδήποτε εταιρείας, μετατρέποντας τες σε ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ!

efelkuomenes_elastikes_tentes_3

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Tensis

 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ TOP
 
 
 
 
 
 
 
             
             
             
             
             
 
 
 
 
  Advanced search
SEO experts in Greece
 
   
  Εξωτερικοί Χώροι Βεράντα φωτισμός άνθη - φυτά κτίριο Διακοσμητικά στοιχεία έπιπλα Χρώματα green (eco) Μικροέπιπλα Κουζίνα gadgets γλυπτική κατάστημα designers Κήπος γλάστρες διακοσμητές Δάπεδο videos
 
design DISTRICT Athens   |   Copyright © 2010-2021    |   Όροι Χρήσης    Profile    Contact us   |    Powered by SEO